PRODUCTES QUE OFERIM:

Servei BITSTREAM

El servei BITSTREAM ofereix accès indirecte sobre la xarxa de fibra òptica GPON d´Adamo, en el què s´ofereix conectivitat de nivell 2 de forma segura i transparent, des del punt d´interconnexió amb el client fins a léquip terminal de xarxa ONT (Optical Network Termination) al domicili del client final.

Servei Internet Marca Blanca

El servei Internet Marca Blanca està dissenyat per a clients que no disposin d’infraestructures de telecomunicacions pròpies, però que vulguin oferir als seus clients finals serveis d’accés a Internet en nivell 3, així doncs la gestió comercial i operativa a més del Client final pertanyen a l’Operador.

Servei Ethernet VPN

El servei Ethernet VPN defineix l’accés indirecte sobre la xarxa MPLS d’Adamo, en el què s’ofereix connectivitat de nivell 2 de forma segura i transparent entre les seus del client. A més Ethernet VPN proporciona una infraestructura de xarxa privada virtual (VPLS) per a la interconnexió de les seu del client permetent transportar els seus trams Ethernet mitjançant la xarxa IP-MPLS d’Adamo, oferint d’aquesta forma un transport ràpid i eficient.

Servei IP Transit

Servei de trànsit IP Transit mitjançant el AS35699 d’Adamo. El servei contempla l’interconnexió directa entre els equips de xarxa d’Adamo i els del client al node convingut, assignació de direccionament IP dels rangs d’Adamo i opcions de lliurament d’una ruta per defecte o IP-Transit amb full routing table BGP.

Adamo té una política de peering obert, el que permet tenir connexió amb els principals operadors nacionals i els proveïdors de continguts més importants. A més, disposa de connexions de peering privades amb els principals actors del mercat. La xarxa d’Adamo també disposa de cachés de varis d’aquests proveïdors, millorant considerablement les latències.

Servei Wavelength

El servei Wavelength ofreix als clients del canal Wholesale d’Adamo, transport de capacitat de dades entre dos nodes de la xarxa DWDM d’Adamo. El servei es suporta sobre la xarxa de fibra òptica DWDM d’Adamo i contempla el lliurament del servei als data centers més rellevants a nivel nacional. Els perfils d’ample de banda disponibles al servei Wavelength van des d’1Gbps fins a 100Gbps.

Si voleu més informació sobre els nostres serveis, ompli el següent formulari: