La nostra història comença amb un: Sí, vull!

Per què som l’un per l’altre?

Aquí sempre manes tu!

Aquí sempre manes tu!

Tu tries què vols.

Tu decideixes el que pagues.

 

El teu preu és intocable!

El teu preu és intocable!

A diferència d’altres, aquí el teu preu no es mou.

Estem molt a prop teu!

Estem molt a prop teu!

Ni a Berlín ni a Tombuktú!

Aquí! A la teva localitat!

Som els teus veïns!

 

La nostra xarxa de Fibra és pròpia!

La nostra xarxa de Fibra és pròpia!

I no depenem de ningú!

Per què tenim la millor oferta de Fibra?

Algunes raons per a passar-te a la millor Fibra Òptica

La connexió amb Fibra de 1.000 Mb et canviarà la vida! La connexió per Fibra Òptica és més ràpida i té millor qualitat de connexió, a més de ser més estable que la connexió per ADSL. Amb Fibra a casa sols rebre la velocitat contractada mentre que la connexió d’ADSL pot veure’s afectada per diversos factors. Milloraràs els temps que trigues a descarregar arxius o videojocs, realitzar videotrucades o teletreballar amb la millor fluïdesa i connexió sense talls.

Nosaltres no et cobrem l’alta. Això significa que el nostre equip d’experts locals et connectarà a la millor Fibra a casa teva sense cap cost addicional per a tu, amb la millor qualitat d’instal·lació i amb un router premium gratis.

Truca el que vulguis! No hauràs de preocupar-te per la teva factura ni veuràs càrrecs extres per usar el teu telèfon, ja que les teves línies mòbils inclouen trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cap càrrec addicional.

Som els teus veïns! La nostra Fibra és pròpia i no depenem de tercers a l’hora d’instal·lar ni de solucionar qualsevol contratemps que pugui sorgir. A més, els nostres tècnics són locals.

Adamo
Adamo