SUPERFAST! + Mòbil Dades Il·limitades

Fibra SUPERFAST! 1.000 Mb de pujada i baixada i Móbil Dades Il·limitades. Gaudeix la Fibra més ràpida del páis com mai abans.

 • INTERNER FIBRA SUPERFAST!

  Internet 1.000 Mb simètrics

 • MÒBIL DADES IL·LIMITADES

  Dades Il·limitades per a navegar*
  Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucades

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 1.000 Mb
Velocitat real de pujada entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Tarifa
Dades Il·limitades de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ / MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil · 20 GB · Trucades il·limitades · 8 € / mes
Mòbil 50 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil GB il·limitats · Trucades Il·limitades · 20 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

 • Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.
 • No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.
 • L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*Tarifa Mòbil GB il·limitats permet un ús raonable de fins a un màxim de 150GB a màxima velocitat. Una vegada consumits aquests 150GB es podrà continuar navegant, però la velocitat de navegació baixarà a 16 kbps. Consulta normes d'ús raonable.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Internet Fibra SUPERFAST!  + Mòbil Dades Il·limitades PVP total 62€/mes. Preu final amb IVA i quota de línia inclosos. Quota d'activació de 12,10€ (IVA inclòs) que inclou la instal·lació d'un router premium. En cas de que el client sol·liciti la cancel·lació del servei després de la instal·lació, i es donès de baixa abans de transcòrrer 3 mesos, tindrà un càrrec de la part proporcional de 163,35€ (IVA inclòs) en concepte de despeses d'instal·lació.Tarifa Mòbil GB il·limitats permet un ús raonable de fins a un màxim de 150GB a màxima velocitat. Una vegada consumits aquests 150GB es podrà continuar navegant, però la velocitat de navegació baixarà a 16 kbps. Consulta normes d'ús raonable

SUPERFAST! + Mòbil Dades Il·limitades

Internet Fibra 1.000 Mb simètrics!

1000 Mb

GB ilimitados

62

€/mes