Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 50 GB

Fibra FAST! 1.000 Mb i Mòbil il·limitat 50 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

  • INTERNET FIBRA FAST!

    Internet 1.000 Mb

  • MÒBIL IL·LIMITAT 50 GB

    50 GB de dades per a navegar*
    Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Tarifa
50 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ / 
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil il·limitat · 10 GB · Trucades il·limitades · 7 € / mes
Mòbil il·limitat 25 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil il·limitat 50 GB · Trucades Il·limitades · 18 € / mes
Mòbil il·limitat 100 GB · Trucades Il·limitades · 23 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Oferta válida exclusivamente para nuevos clientes que no hayan contratado Adamo en los últimos meses y que contraten entre el 24/08/2021 y el 18/11/2021, ambos incluidos. No combinable con otras promociones. Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 50 GB PVP total 50 €/mes, con la promoción, durante los primeros 4 meses, solo pagarás 14 €/mes. Precio final con IVA y cuota de línea incluidos. Precio final con IVA y cuota de línea incluidos. Promoción sujeta a permanencia de los servicios de Adamo durante 12 meses. Cuota de activación de 12,10€ (IVA incluido) que incluye la instalación de un router premium. En caso de que el cliente solicite la cancelación del servicio y se diera de baja antes de transcurrir 12 meses, tendrá un cargo de la parte proporcional de 163,35€ (IVA incluido) en concepto de permanencia. Además, si eres miembro de la asociación colaboradora con Adamo, llévate un vale de Amazon de 25€ de regalo. Para obtener el regalo deberás enviarnos la acreditación a club@adamo.es. Y 3 meses gratis de Netflix de regalo (El código regalo Netflix equivale hasta 3 meses de Netflix a tarifa básica de 7,99€/mes, canjeable en www.netflix.es/canjear). Adamo no asumirá la responsabilidad por códigos perdidos o robados ni por su uso no autorizado. El regalo se enviará después de la segunda factura pagada.  Línies addicionals limitades a un màxim de 4 per client.

Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 50 GB

1000 Mb

50 GB

durant 4 mesos

14

€/Mes

després 50€

+ 3 MESOS NETFLIX GRATIS