Fibra 1.000 Mb + Mòbil 25 GB + 25 GB EXTRA GRATIS

Fibra FAST! 1.000 Mb i Mòbil il·limitat 25 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

  • INTERNET FIBRA FAST!

    Internet 1.000 Mb

  • MÒBIL IL·LIMITAT 25 GB

    25 GB de dades per a navegar*
    Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Tarifa
25 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ /
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil il·limitat 10 GB · Trucades il·limitades · 7 € / mes
Mòbil il·limitat 25 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil il·limitat 100 GB · Trucades Il·limitades · 23 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Oferta válida exclusivamente para nuevos clientes que no hayan contratado Adamo en los últimos 3 meses y que contraten entre el 01/12/2021 y el 10/01/2022, ambos incluidos. No combinable con otras promociones.Podrás escoger entre un descuento en el servicio contratado o un regalo consistente en un smartphone Oppo A15 valorado en 140 € aprox. Además por contratar móvil 25GB te llevas de regalo 25GB adicionales para siempre. Si escoges regalo: se enviará después de la instalación . En caso de agotarse las existencias, Adamo se reserva el derecho a modificar el mismo por un regalo de un valor equivalente. En ambos casos, tanto si optas por el descuento como por el regalo, por contratar móvil 25GB te llevas de regalo 25 GB adicionales para siempre. Precio final con IVA y cuota de línea incluidos. Promoción sujeta a permanencia de los servicios de Adamo durante 12 meses. Cuota de activación de 12,10€ (IVA incluido) que incluye la instalación de un router premium. En caso de que el cliente solicite la cancelación del servicio y se diera de baja antes de transcurrir 12 meses, tendrá un cargo de la parte.
Llévate un cheque de Amazon por valor de 25€ si nos envias la acreditación.

OPPO A15 GRATIS

Fibra 1.000 Mb + Mòbil 25 GB + 25 GB EXTRA GRATIS

1000 Mb

25 GB

preu definitiu

44

€/mes
+ 25€ AMAZON