Fibra 1.000 Mb + Mòbil 20 GB

Fibra FAST! 1.000 Mb i Mòbil 20 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

  • INTERNET FIBRA FAST!

    Internet 1.000 Mb

  • MÒBIL 20 GB

    20 GB de dades per a navegar*
    Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Tarifa
30 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ /
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil · 17 GB · Trucades il·limitades · 6€ / mes
Mòbil · 30 GB · Trucades il·limitades · 8 € / mes
Mòbil · 70 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil · GB Il·limitats · Trucades Il·limitades · 20 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.


Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Oferta vàlida exclusivament per a nous clients que no hagin contractat cap servei o producte de Adamo en els últims 3 mesos des de la data d'inici d'aquesta promoció i que contractin entre el 03/10/2023 i el 31/10/2023, tots dos inclusivament. Promoció no combinable amb unes altres. Aquesta promoció inclou: (1)  PVP total 41 €/mes, amb la promoció, durant els primers 6 mesos, només pagaràs 14 €/mes. Tots dos imports amb IVA i quota de línia incloses. No inclou quota d'activació per import de 12,10.-€ (IVA inclòs), però sí instal·lació de router premium. Servei subjecte a permanència durant 12 mesos des de la seva contractació. En cas de cancel·lació anticipada del servei, se li aplicarà el càrrec de 163,35€ (IVA inclòs) de manera proporcional als mesos restants del període de permanència. Línies de mòbil addicionals limitades a un màxim de 4 per client. (2) ADAMO TV Total: Servei gratuït durant els 3 primers mesos i, posteriorment a 12€/mes (IVA inclòs), excepte cancel·lació del servei durant el període promocional. A més t'emportes una targeta amb 25€ de Amazon. El codi s'enviarà després de la segona factura pagada. Codis disponibles fins a fi d'existències (unitats limitades). No existeix cap vinculació entre ADAMO TELECOM IBÈRIA S.A.O i AMAZON, l'ús de la marca de AMAZON ha estat utilitzat amb mer caràcter enunciatiu per a descriure les característiques de l'oferta i els avantatges de contractar la tarifa seleccionada pel nou client.

Fibra 1.000 Mb + Mòbil 20 GB

1000 Mb

20 GB

durant 6 mesos

14

€/mes

després 41€

+3 MESOS TV TOTAL GRATIS