Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil 20 GB

Fibra FAST! 1.000 Mb, Fix amb trucades il·limitades a fixos nacionals i Mòbil 20 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

 • INTERNET FIBRA FAST!

  Internet 1.000 Mb

 • TELÈFON FIX

  Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.

 • MÒBIL 20 GB

  20 GB de dades per a navegar*
  Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.
Pots contractar bons de trucades a mòbils de 400 min per 2,70€/mes o minuts il·limitats per 7,70€/mes.
Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
Inclou 60 min per trucades de Fix a Mòbil.

Tarifa
20 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ /
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil · 20 GB · Trucades il·limitades · 8 € / mes
Mòbil 50 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil GB il·limitats · Trucades Il·limitades · 20 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Oferta válida exclusivamente para nuevos clientes que no hayan contratado Adamo en los últimos 3 meses y que contraten entre el 15/11/2022 y el 01/12/2022, ambos incluidos. No combinable con otras promociones. Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil 20 GB PVP total 47 €/mes, con la promoción, durante los primeros 3 meses, solo pagarás 1 €/mes. Precio final con IVA y cuota de línea incluidos. Promoción sujeta a permanencia de los servicios de Adamo durante 12 meses. Cuota de activación de 12,10€ (IVA incluido) que incluye la instalación de un router premium. En caso de que el cliente solicite la cancelación del servicio y se diera de baja antes de transcurrir 12 meses, tendrá un cargo de la parte proporcional de 163,35€ (IVA incluido) en concepto de permanencia. Líneas adicionales limitadas a un máximo de 4 por cliente.Tarifa Móvil GB ilimitados permite un uso razonable de hasta un máximo de 150GB a máxima velocidad. Una vez consumidos esos 150GB se podrá seguir navegando, pero la velocidad de navegación bajará a 16 kbps. Consulta normas de uso razonable. Además te llevas una tarjeta con 25€ de Amazon. El código se enviará después de la segunda factura pagada. Códigos disponibles hasta fin de existencias (unidades limitadas). No existe ninguna vinculación entre ADAMO TELECOM IBERIA S.A.U y AMAZON, el uso de la marca de AMAZON ha sido utilizado con mero carácter enunciativo para describir las características de la oferta y las ventajas de contratar la tarifa seleccionada por el nuevo cliente.

NOMÉS AQUESTA SETMANA!

Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil 20 GB

1000 Mb

20 GB

Il·limitat

durant 3 mesos

1

€/mes

després 47€

+ 25€ AMAZON