Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil Il·limitat 10 GB

Fibra FAST! 1.000 Mb, Fix amb trucades il·limitades a fixos nacionals i Mòbil il·limitat 10 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

 • INTERNET FIBRA FAST!

  Internet 1.000 Mb

 • TELÈFON FIX

  Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.

 • MÒBIL IL·LIMITAT 10 GB

  10 GB de dades per a navegar*
  Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.
Pots contractar bons de trucades a mòbils de 400 min per 2,70€/mes o minuts il·limitats per 7,70€/mes.
Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
Inclou 60 min per trucades de Fix a Mòbil.

Tarifa
10 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ /
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil il·limitat · 10 GB · Trucades il·limitades · 7 € / mes
Mòbil il·limitat 25 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil il·limitat 100 GB · Trucades Il·limitades · 23 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Oferta vàlida exclusivament per a nous clients que no hagin contractat Adamo en els últims 3 mesos i que contractin entre el 01/12/2021 i el 10/01/2022, ambdós inclosos. No combinable amb altres promocions.Podràs escollir entre un descompte en el servei contractat o un regal consistent en un smartphone Oppo A15 valorat en 140 € aprox. Si escogeixes el descompte tindràs Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil Il·limitat 10 GB PVP total 47 €/mes, amb la promoció, durant els primers 3 mesos, només pagaràs 14 €/mes. Preu final amb IVA i quota de linia inclosos. A més per contractar móbil 25GB t'emportes de regal 25GB addicionals per sempre. Si tries regal: s'enviarà després de la instal·lació . En cas d'esgotar-se les existències, Adamo es reserva el dret a modificar el mateix per un regal d'un valor equivalent. En tots dos casos, tant si optes pel descompte com pel regal, per contractar mòbil 25GB t'emportes de regal 25 GB addicionals per sempre. Preu final amb IVA i quota de línia inclosos. Promoció subjecta a permanència dels serveis de Adamo durant 12 mesos. Quota d'activació de 12,10€ (IVA inclòs) que inclou la instal·lació d'un encaminador premium. En cas que el client sol·liciti la cancel·lació del servei i es donés de baixa abans de transcórrer 12 mesos, tindrà un càrrec de la part proporcional de 163,35€ (IVA inclòs) en concepte de permanència. Línies addicionals limitades a un màxim de 4 per client.

 

VULL UN DTE.

Fibra 1.000 Mb + Fix + Mòbil Il·limitat 10 GB

1000 Mb

10 GB

Il·limitat

durant 3 mesos

14

€/mes

després 47€