Fibra 1.000 Mb + Fix

Fibra FAST! 1.000 Mb i Fix amb trucades il·limitades a fixos nacionals. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

  • INTERNET FIBRA FAST!

    Internet 1.000 Mb

  • TELÈFON FIX

    Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.
Pots contractar bons de trucades a mòbils de 400 min per 2,70€/mes o minuts il·limitats per 7,70€/mes.
Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
Inclou 60 min per trucades de Fix a Mòbil.

Oferta vàlida exclusivament per a nous clients que no hagin contractat cap servei o producte d'Adamo en els darrers 3 mesos des de la data d'inici d'aquesta promoció i que contractin entre el 01/11/2023 i el 30/11/2023, ambdós inclosos. Promoció no combinable amb altres. Aquesta promoció inclou: (1) Servei d’accés a internet Fibra 1.000 Mb + Fix durant els 5 primers mesos a 10€/mes i, posteriorment, a 42€/mes (ambdós imports amb IVA i quota de línia incloses). No inclou quota d'activació per import de 12,10 € (IVA inclòs), però sí instal·lació de router premium. Servei subjecte a permanència durant 12 mesos des de la contractació. En cas de cancel·lació anticipada del servei, se li aplicarà el càrrec de 163,35€ (IVA inclòs) de manera proporcional als mesos restants del període de permanència. Línies de mòbil addicionals limitades a un màxim de 4 per client. A més t'emportes una targeta amb 30€ de Amazon.es. S’hi apliquen restriccions. Veure els detalls a: amazon.es/cheques-regalo-condiciones. El codi s'enviarà després de la segona factura pagada. Codis disponibles fins a fi d'existències (unitats limitades). No existeix cap vinculació entre ADAMO TELECOM IBÈRIA S.A.O i AMAZON, l'ús de la marca de AMAZON ha estat utilitzat amb mer caràcter enunciatiu per a descriure les característiques de l'oferta i els avantatges de contractar la tarifa seleccionada pel nou client.

Fibra 1.000 Mb + Fix

1000 Mb

Il·limitat

durant 5 mesos

10

€/mes

després 42€

Targeta regal Amazon.es de 30 EUR.