Contratar fibra Óptica en Cornudella de Monstant

HOLA CORNUDELLA DE MONTSANT!

La fibra més ràpida està arribant

Sigues dels primers a accedir a aquesta exclusiva oferta de Fibra Òptica a Cornudella de Montsant

Cornudella de Monstant ja ha donat la benvinguda a la Fibra d'Adamo. Estem ja en marxa per a desenvolupar totes les instal·lacions i proporcionar als veïns la connexió amb major velocitat del país. Seran uns setmanes d'algunes obres, però posem tota la llenya al foc per a donar-li a Cornudella de Monstant la connexió més envajable.

La nostra història comença amb un: Sí, vull!

Per què som l'un per l'altre?

Aquí sempre manes tu!

Aquí sempre manes tu!

Tu tries el què vols. Tu tries el què pagues

El teu preu és intocable!

El teu preu és intocable!

A diferència d'altres, aquí el teu preu no es mou.

Estem molt aprop teu!

Estem molt aprop teu!

Ni a Berlín ni a Tombuktú!
Aquí! A la teva localitat!
Som els teus veïns!

La nostra xarxa de Fibra és pròpia!

La nostra xarxa de Fibra és pròpia!

I no depenem de ningú!

Per què tenim la millor oferta de fibra?

Per què som l'un per l'altre?

La connexió per fibra òptica és més ràpida i té millor qualitat de connexió, a més de ser més estable que la connexió per Adsl. Amb fibra a casa acostumes a rebre la velocitat contractada mentres que la connexió Adsl pot veure's afectada per varis factors. Milloraràs els temps que trigues en descarregar arxius o videojocs, realitzar videotrucades o teletreballar amb fluidesa i connexió sense talls.

Nosaltres no et cobrem l’alta. Això significa que el nostre equip d’experts locals et connectarà a la millor Fibra a casa teva sense cap cost addicional per a tu, amb la millor qualitat d’instal·lació i amb un router premium gratis.

Truca el què vulguis! No tindràs que preocupar-te per la teva factura ni veuràs càrrecs extra ae lla per fer servir el teu telèfon ja que les les línies mòbils incluen trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cap càrrec addicional.

Som els teus veïns! La nostra fibra és propia i no depenem de tercers a l'hora d'instal·lar ni solucionar qualsevol contratemps que pugui sorgir. A més, els nostres tècnics són locals.

Adamo
Adamo