Fibra Essencial + Fix + Mòbil 20 GB

Fibra Esencial 400 Mb, Fix amb trucades il·limitades i Mòbil 20 GB de dades. Gaudeix de la fibra esencial per a la teva llar al millor preu amb connexió estable i més ràpida que l'ADSL.

 • INTERNET FIBRA ESSENCIAL

  Fibra fins a 400 Mb

 • TELÈFON FIX

  Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.

 • MÒBIL 20 GB

  20 GB de dades per a navegar*
  Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucades

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 400 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 20 i 400 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 400 Mb
Velocitat real de pujada de 400 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

No disponible a Asturias, Quintanadueñas i Ermua.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos nacionals.
Pots contractar bons de trucades a mòbils de 400 min per 2,70€/mes o minuts il·limitats per 7,70€/mes.
Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
Inclou 60 min per trucades de Fix a Mòbil.

Tarifa
20 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G


Línies addicionals de mòbil
Mòbil · 12 GB · Trucades il·limitades · 6€ / mes
Mòbil · 20 GB · Trucades il·limitades · 8 € / mes
Mòbil · 50 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil · GB Il·limitats · Trucades Il·limitades · 20 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

 • Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.
 • No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.
 • L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Internet Fibra Essencial 400 Mb + Fix amb trucades il·llimitades a fixos nacionals + Mòbil 20 GB + 10 GB EXTRA GRATIS és 37€/mes. Preu amb IVA i quota de línia inclosos. Quota d'activació de 12,10€ (IVA inclòs) que inclou la instal·lació d'un router premium. En cas de que el client sol·liciti la cancel·lació del servei després de la instal·lació, i es donès de baixa abans de transcòrrer 3 mesos, tindrà un càrrec de la part proporcional de 163,35€ (IVA inclòs) en concepte de despeses d'instal·lació.

L'ESSENCIAL ETS TU

Fibra Essencial + Fix + Mòbil 20 GB

400 Mb Internet Fibra Òptica

400 Mb

20 GB

Il·limitat

37

€/mes

PREU DEFINITIU