Document

Fijo + Fibra

Pime Start - 47€/mes

durant 6 mesos, després 94 €/mes (sense IVA)

Fibra Pime 1.000 Mbps. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

INTERNET FIBRA PIME

Internet 1.000 Mbps simètrics

Router Wi-Fi gratis Genexys

FIX

Quota de línia inclosa Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals

2.000 minuts a fixos i a mòbils de la UE
            1 DDI numeració geogràfica

IP FIXA

Inclou 4 IP fixa


SERVEI

El temps màxim de resolució d’incidències és de 24 hores


Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega de fins a 1.000 Mbps simètrics amb connexió de fibra mitjançant tecnologia GPON, sempre que el servidor des d’on descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar. El servei funciona amb un router professional de tipus wifi 5G.
              Condicions especials:
              A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i de baixada és de 100 Mb.
              A Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
              A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals i fins a 2.000 minuts per fer trucades a fixos i a mòbils de la UE. Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
              Desviament de trucades i servei contestador inclòs.

Promoció: els nous clients que contractin Pime Start abans del 30 juny 2022 gaudiran d’un descompte del 50 % durant sis mesos, quan la tarifa serà de 47 €, i després el client pagarà 94 €/mes. Preu sense l’IVA ni la quota de línia inclosos. Promoció subjecta a la permanència dels serveis Adamo Business de 12 mesos (zones A i B) o de 24 mesos (zones C i D).

Mòbil Fast Unlimited - 10 €/mes

(sense IVA) preu definitiu si contractes abans del 30 de setembre

Afegeix al teu paquet de fibra les línies mòbils que necessites i gaudeix d’aquesta promoció de GB i trucades il·limitades.

TRUCADES IL·LIMITADES

Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals

Sense cost d’establiment de trucada

PROMO GB IL·LIMITADA*

Coneix els detalls de la tarifa

Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals (excloent-hi els serveis prèmium, internacionals, roaming i l’ús de WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’ús raonable: si es fa un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador pot enviar un SMS al client per informar-lo que ha superat el nombre de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarifar a un preu fora del bo (3,63 ct./min amb establiment de trucada de 18,15 ct.). Mitjana actual dels clients: 600 min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarifa a 0,10 €/min amb establiment de trucada de 18,15 ct.

50 GB de dades per navegar a màxima velocitat. Superat el paquet de dades, el client pot trucar de manera gratuïta al número d’atenció al client d’Adamo, el 900 651 640, per contractar un paquet amb més gigues denominat Mòbil Fast Unlimited Bonificat i poder gaudir de 50 GB addicionals. Aquest nou paquet no té cap cost addicional per al client, i el pot utilitzar fins al final de cada mes. En cas que el client no contracti el paquet Mòbil Fast Unlimited Bonificat una vegada superat el paquet de dades inicial, la velocitat de navegació baixa als 16 kbps.
              En el supòsit que el client esgoti el total dels GB una vegada sol·licitat el paquet Mòbil Fast Unlimited Bonificat i vulgui continuar navegant a màxima velocitat, el client ha de sol·licitar un segon paquet a través del número d’atenció al client d’Adamo. Aquest paquet és de 10 GB addicionals, i el client en pot veure reflectit el càrrec a la factura amb el concepte Bo Extra Oferta Fast Unlimited.

Promoció: oferta de llançament exclusiva per a nous clients que contractin Fast Unlimited abans del 30 de setembre de 2022, basada en el producte 25 + 25 GB de MásMóvil, que té trucades il·limitades per a fixos i mòbils locals i 50 GB de dades per accedir a internet i navegar a màxima velocitat* (25 GB estructurals i 25 GB promocionals). Tarifa de 10 €/mes amb l’VA inclòs.
              A aquells clients nous que contractin el producte Fast Unlimited a partir del 1 de juliol se’ls aplicarà una tarifa de 15 €/mes amb l’IVA inclòs. 
              * Els serveis que inclouen totes les tarifes estan subjectes a la política d’ús raonable i d’ús no fraudulent d’Adamo. Per a més informació, es pot consultar l’apartat “Veure’n més detalls”.

Deixa'ns el teu número i et trucarem per donar-te més informació

Deixa'ns el teu número i et trucarem per donar-te més informació

En enviar la informació acceptes la nostra política de privacitat. Farem servir les teves dades de contacte per informar-te sobre com et pots beneficiar de la promoció d’Adamo Business.

Suport local al teu abast

Et donarem una introducció a la solució perfecta que s'adapta al teu negoci. Comença el teu viatge cap a un creixement sense por!

Trucar gratis!

900 651 640