Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 9 GB

Fibra FAST! 1.000 Mb i Mòbil il·limitat 9 GB de dades. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

  • INTERNET FIBRA FAST!

    Internet 1.000 Mb

  • MÒBIL IL·LIMITAT 9 GB

    9 GB de dades per a navegar*
    Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals, sense cost d'establiment de trucada

Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega: Fins a 1.000 Mb
Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat de pujada: Fins a 600 Mb
Velocitat real de pujada entre 100 i 600 Mb amb connexió mitjançant cable Ethernet, sempre que el servidor des del qual descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar.

Velocitat Wifi
El servei funciona amb un router tipus Wifi-5G

Condicions especials:
A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mb.
En Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Tarifa
9 GB de dades per a navegar*
Trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals sense cost d'establiment de trucada*
SMS no inclosos. SMS nacionals 0,0968€ /
MMS 0,4840€. SMS internacionals 0,3025€
Cobertura 4G

Línies addicionals de mòbil
Mòbil il·limitat · 9 GB · Trucades il·limitades · 7 € / mes
Mòbil il·limitat 23 GB · Trucades il·limitades · 12 € / mes
Mòbil il·limitat 50 GB · Trucades Il·limitades · 18 € / mes
Mòbil il·limitat 80 GB · Trucades Il·limitades · 25 € / mes

Cobertura
Adamo Mòbil utilitza la xarxa en col·laboració amb MásMóvil a Espanya.

Truca i fes servir les teves dades a tots el països de la Unió Europea com si estiguessis a Espanya.
Des del 15 de juny de 2017, parla i navega a la Unió Europea al mateix preu que a casa!

Les trucades, SMS i MMs de la UE i associats a altres mòbils o números d'arranjament a la UE i associats seran considerats com a ús nacional.

No hi haurà cap cost per a les trucades entrants.

L'ús de dades a la UE i països associats serà considerat com l'ús nacional i l'experiència de navegació serà exactament la mateixa que a Espanya.

Els països que s'inclouen a la tarifa roaming són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Espanya, Finlàndia, França & Reunió & Martinica & Guaiana, Francesa & Guadalupe, Gibraltar, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia.

*superat el bonus de dades, el client pot contractar 1GB extra de dades temporal per 5€. En cas contrari, la velocitat baixa a 16kbps durant 1GB addicional. Superat el GB addicional, la connexió es talla fins el mes següent.
**trucades il·limitades (excloent serveis premium, internacionals, roaming i ús WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’”ús raonable”: si es realitza un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador podrà enviar un SMS al client informant-lo que ha excedit el número de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarificar a preu fora de bonus (3,63cts/min amb establiment de trucada de 18,15cts). Mitjana actual dels clients: 600min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarificarà a 0,10€/min amb establiment de trucada de 18,15cts.

Condiciones promoción en promoción: Oferta válida exclusivamente para nuevos clientes que no hayan contratado Adamo en los últimos 3 meses y que contraten entre el 01/04/2021 y el 01/07/2021, ambos incluidos. No combinable con otras promociones. Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 9 GB PVP total 41 €/mes, con la promoción, durante los primeros 3 meses, solo pagarás 5 €/mes. En caso de que el cliente tenga pactada permanencia con su proveedor actual, Adamo cubrirá el importe de la penalización mediante abonos mensuales practicados en factura hasta un máximo de 150 euros. Además, si eres miembro de la asociación colaboradora con Adamo, llévate un vale de Amazon de 25€ de regalo. Para obtener el regalo deberás enviarnos la acreditación a club@adamo.es. Precio final con IVA y cuota de línea incluidos. Promoción sujeta a permanencia de los servicios Adamo de 12 meses. Alta e instalación gratuitas.

Fibra 1.000 Mb + Mòbil Il·limitat 9 GB

1000 Mb

9 GB

3 mesos per

5

€/Mes
+ 25€ AMAZON