Document

Fix + Fibra

Negoci Pro + Mobile Fast Unlimited - 10 €/mes

durant 6 mesos, després 79 €/mes (sense IVA)

Negoci Pro 1.000 Mbps amb trucades il·limitades a fixos i a mòbils, 2.000 minuts a fixos i a mòbils de la UE, amb IP fixa i centraleta. Gaudeix de la connexió més ràpida del mercat, connecta simultàniament diferents dispositius sense esperes ni talls.

INTERNET NEGOCI PRO

Internet 1.000 Mbps simètrics

Router wifi gratis Genexys

FIX

Quota de línia inclosa

Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals 
          2.000 minuts a fixos i a mòbils de la UE
          1 DDI amb numeració geogràfica
          

IP FIXA

Inclou una IP fixa


CENTRALETA VIRTUAL

Fins a 20 extensions


SERVEI

El temps màxim de resolució d’incidències és de 48 hores


Coneix els detalls de la tarifa

Velocitat de descàrrega de fins a 1.000 Mbps simètrics amb connexió de fibra mitjançant tecnologia GPON, sempre que el servidor des d’on descarregues suporti aquesta velocitat i també dependrà de la velocitat que el PC pugui suportar. El servei funciona amb un router professional de tipus wifi 5G.
            Condicions especials:
            A Astúries (GITPA/Astúries) la velocitat de pujada i de baixada és de 100 Mb.
            A Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mb i la de pujada és de 100 Mb.
            A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb i la de pujada és de 200 Mb.

Amb la línia de fix tindràs trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals i fins a 2.000 minuts per fer trucades a fixos i a mòbils de la UE. Verifica les tarifes a destinacions internacionals a la nostra llista de preus i serveis.
            Desviament de trucades i servei contestador inclòs.

Promoción Negocio Pro: Para nuevos clientes que contraten Negocio Pro antes del 30 de septiembre junto con Móvil Fast Unlimited y Adamo TV Basic Empresa disfrutarán de un descuento del 100% en la cuota fija mensual de fibra y fijo teniendo que pagar durante los primeros 3 meses 13€/mes después el cliente pagará 52€/mes.Precio sin IVA y cuota de línea incluidos. 
Promoción sujeta a permanencia de los servicios Adamo Business de 12 meses (zonas A y B) o 24 meses (zonas C y D). 
 

Mòbil Fast Unlimited

(sense IVA) preu definitiu

Afegeix al teu paquet fibra les línies mòbils que necessites i gaudeix d'aquesta promoció de GB i trucades il·limitades.

TRUCADES IL·LIMITADES

Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals

Sense cost d'establiment de trucada

PROMO GB IL·LIMITADES*

Coneix els detalls de la tarifa

Trucades il·limitades a fixos i a mòbils nacionals (excloent-hi els serveis prèmium, internacionals, roaming i l’ús de WAP) amb un màxim de 120 destinacions diferents. Trucades il·limitades dins d’unes normes d’ús raonable: si es fa un consum mensual que quadrupliqui la mitjana de consum mensual dels clients d’Adamo que tinguin contractada la tarifa il·limitada, l’operador pot enviar un SMS al client per informar-lo que ha superat el nombre de minuts contractats i, després de 100 minuts addicionals consumits, passarà a tarifar a un preu fora del bo (3,63 ct./min amb establiment de trucada de 18,15 ct.). Mitjana actual dels clients: 600 min/mes. Superat el límit de destinacions, es tarifa a 0,10 €/min amb establiment de trucada de 18,15 ct.

50 GB de dades per navegar a màxima velocitat. Superat el paquet de dades, el client pot trucar de manera gratuïta al número d’atenció al client d’Adamo, el 900 651 640, per contractar un paquet amb més gigues denominat Mòbil Fast Unlimited Bonificat i poder gaudir de 50 GB addicionals. Aquest nou paquet no té cap cost addicional per al client, i el pot utilitzar fins al final de cada mes. En cas que el client no contracti el paquet Mòbil Fast Unlimited Bonificat una vegada superat el paquet de dades inicial, la velocitat de navegació baixa als 16 kbps.
En el supòsit que el client esgoti el total dels GB una vegada sol·licitat el paquet Mòbil Fast Unlimited Bonificat i vulgui continuar navegant a màxima velocitat, el client ha de sol·licitar un segon paquet a través del número d’atenció al client d’Adamo. Aquest paquet és de 10 GB addicionals, i el client en pot veure reflectit el càrrec a la factura amb el concepte Bo Extra Oferta Fast Unlimited.

Promoción Negocio Pro: Para los nuevos clientes que contraten Negocio Pro antes del 30 de septiembre 2023 disfrutarán de un descuento del 100% de la cuota fija mensual durante el primer mes, y además tendrán el producto Móvil Fast Unlimited, siendo la tarifa de 10€ desde la activación del servicio, y a partir del segundo (2) mes, el cliente pagará 39€ de la cuota fija mensual, correspondiente a 29€ por el Negocio Basic y 10€ por el Móvil Fast Unlimited. Precio sin IVA y cuota de línea incluidos. Promoción sujeta a la permanencia de los servicios Adamo Business establecidos en la orden de pedido. El producto Móvil Fast Unlimited que corresponde al producto de 50GB de MásMóvil, tiene llamadas ilimitadas para fijos y móviles locales y 50GB de datos para acceder a Internet. Superado el paquete de datos, el cliente podrá llamar de forma gratuita al número de atención al cliente (900 651 640) para contratar un paquete con más gigas denominado "Móvil Fast unlimited bonificado" y poder disfrutar de 100GB adicionales hasta el último día del mes en curso, apelando a las normas de uso razonable. Este nuevo paquete no tendrá ningún coste adicional para el cliente. En caso de que el cliente no contrate el paquete de Móvil fast unlimited bonificado, una vez superado el paquete de datos inicial, la velocidad se reducirá.

Característiques de la centraleta virtual de Negoci Pro

Estalvi d’instal·lació, ja que no implica la compra de dispositius.

Redueix les despeses de manteniment i configuració en comparació amb la resta de centraletes físiques.

Permet combinar amb operadors de missatge (Facebook, Messenger, Telegram, Slack i SMS convencional).

Información instantánea sobre las llamadas entrantes perdidas y opción de rellamada

Et permet mantenir els telèfons tradicionals i crear extensions tant en aquests telèfons com en un mòbil o adreça IP d’un ordinador.

Integració amb els principals de CRM, per la qual cosa permet crear targetes de contacte i generar dades estadístiques a cada trucada.

Generalment té un cost per trucada més baix.

Millor qualitat de so que la telefonia tradicional.

Possibilitat d’accedir a la centraleta des de qualsevol part amb un dispositiu connectat a internet.

Permet comptar amb oficines i llocs de treball en remot a qualsevol part del món.

Terminals disponibles a Negoci Pro

fijo

SNOM D785

fijoGrande

SNOM S250M

fijo

SNOM D715

fijoMovilGrande

M215 SC

fijoBlanco

SNOM D735

fijoMovil

M15 SC

Deixa el teu número i et trucarem per donar-te més informació

Deixa el teu número i et trucarem per donar-te més informació

En enviar la informació acceptes la nostra política de privacitat. Farem servir les teves dades de contacte per informar-te sobre com et pots beneficiar de la promoció d’Adamo Business.

Suport local al teu abast

Et donarem una introducció a la solució perfecta que s'adapta al teu negoci. Comença el teu viatge cap a un creixement sense por!

Trucar gratis!

900 651 640